Подофицир Војске ЦГ Дарко Мрваљевић, који је због литија био удаљен из службе, враћен на посао

Дарко Мрваљевић, подофицир Војске Црне Горе који је због учешћа на литијама за одбрану светиња у Црној Гори био удаљен из службе, враћен је на посао, саопштила је на Фејсбуку његова супруга Ана Мрваљевић.

Подофицир Војске ЦГ Дарко Мрваљевић

„Мој супруг Дарко, подофицир ВЦГ, враћен је на посао. Комисија за жалбе Владе Црне Горе је усвојила жалбу на решење начелника Генералштаба Војске ЦГ, о удаљењу са дужности у ВЦГ, због учешћа на литијама наше свете православне Цркве“, написала је Мрваљевићева.

Додала је да је од 2. марта, када је њен супруг удаљен са дужности, начелник Генералштаба Војске ЦГ донио три решења, на које су уложене жалбе које су усвојене, те да су прве двије жалбе у року од двадесетак дана од усвајања достављене на кућну адресу, док је последња усвојена прије избора, али достављена послије мјесец и по – не на кућну адресу, већ у јединицу гдје ради.

„Хвала Господу! Хвала свим нашим ближњима (знаним и незнаним) који су нам пружили разне врсте помоћи – материјалне и оне најбитније – људске! Бог вам добрим враћао! Иштите најприје Царство Божије, све остало ће вам се придодати!“, поручила је Ана Мрваљевић.

Извор: Митрополија црнорско-приморска

 

Video kanal Eparhije

Srpska pravoslavna crkva

Radio Svetigora

Sveviđe